Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO: Luka Modrić najbolji je nogometaš svijeta

U Londonu je večeras ispisana povijest! Kapetan nacionalne vrste Luka Madrić na svečanoj dodjeli primio je FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta! ​MTrofej mu je uručio predsjednik FIFA-e Gianni Infantino. 

{video, 20562, centar}

Glasovali su izbornici i kapetani reprezentacija, novinari, te navijači, a Modrić je slavio ispred kapetana portugalske reprezentacije i bivšeg suigrača iz Real Madrida, Cristiana Ronalda te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.