Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: Mimohodom udruga obilježeni Dani Savske Vesi

Mimohodom udruga i vožnjom kočija kroz mjesto te sportskim i zabavnim programom, u subotu su obilježeni Dani Savske Vesi.
 
Tradicionalni mimohod okupio je predstavnike gotovo svih udruga koje djeluju u Savskoj Vesi, vatrogasne, braniteljske, umirovljenikče i udruge žena. Izostali su jedino nogometaši Bratstva, koji su dan mjesta obilježili prvenstvenom utakmicom protiv Jedinstva iz Novog Sela na Dravi. Momčadi su novu prvoligašku sezonu otvorile podjelom bodova, a susret je završio rezultatom 3:3. U kočijama, koje je osigurala udruga Međimurski konjari, pored mještana bili su i predstavnici Mjesnog odbora Savske Vesi te Grada Čakovca.
 
Savska Ves se razvija, postaje sve poželjnije mjesto za život, zbog čega je krenula i gradnja nove ulice u kojoj bi kroz godinu dana trebalo biti 90 novih gradilišta. Osim toga, najavljen je početak radova na dogradnji dječjeg vrtića Maslačak u obližnjim Martanama, a u koji zbog blizine ide većina djece iz Savske Vesi, te će biti uređene dvije nove jasličke skupine.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.