Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO / VIDEO: Još oko 3,7 milijuna kuna do završetka sportske dvorane u Goričanu

U završetak izgradnje sportske dvorane OŠ Goričan uloženo je novih 2,2 milijuna kuna. Sredstva su to kojima će biti finalizirani radovi na izgradnji, rok je 120 dana, a izvođač međimurska tvrtka. No, za potpuno stavljanje dvorane u funkciju, iz županijskog i općinskog proračuna bit će potrebno osigurati još oko 1,5 milijuna kuna – za opremanje dvorane i uređenje parkirališta.

Od postavljanja kamena temeljca u svibnju 2012. godine, u izgradnju je uloženo više od 12 milijuna kuna a do kraja ove tako bi trebali biti uloženi posljednji milijuni, točnije oko 3,7 milijuna kuna. Od drugog polugodišta nadolazeće školske godine 180 djece trebali bi satove tjelesne kulture odrađivati u novoj dvorani, a za razne sportske aktivnosti koristit će je brojne udruge i mještani, najavili su župan Matija Posavec i načelnik Općine Mario Moharić. 

Potpisivanju ugovora, između ostalih, nazočili su i ravnatelj škole Zlatko Varošanec, župnik Josip Drvoderić te županijski pročelnik Branko Sušec koji je podsjetio na ciklus energetskih obnova, a koji očekuje i OŠ Goričan.

>> FOTO: Nova obećanja za dovršetak sportske dvorane u Goričanu

* * * * *
O svemu više donosimo u informativnom programu Studija M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.