Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Davis Cup: Poznate cijene ulaznica za zadarski spektakl

Davis Cup: Poznate cijene ulaznica
Za nekoliko dana počet će prodaja ulaznica za predstojeći susret polufinala Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a (Zadar, od 14. do 16. rujna), a sada su potvrđene i cijene karata za taj veliki sportski događaj.
Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana (pojedinačni mečevi u petak i nedjelju, te parovi u subotu) iznositi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju. Ulaznice će biti moguće kupiti i pojedinačno za svaki od tri dana, i to po sljedećoj cijeni: petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.  

U sportskom centru Višnjik bit će nešto više od 8000 mjesta, uključujući predsjedničku ložu, VIP tribinu i mjesta za novinare.

Prvi pojedinačni meč i u petak i u nedjelju na rasporedu je u 11 sati, a okršaj parova u subotu planiran je za 14 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.