Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

154 nova slučaja od 364 testiranih, umrla jedna osoba

ilustacija_covid_koronavirus

U Međimurskoj županiji proteklog dana PCR testiranjem evidentirana su 154 nova slučaja zaraze od 364 testiranih, što je 42,3 posto pozitivnih. Iz drugih županija prijavljena su još tri slučaja, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Proteklog dana preminula je muška osoba stara 87 godina, oporavilo ih se 165 pa je trenutno 1199 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 115 pozitivnih pacijenata. U protekla 24 sata hospitalizirano je 10 pacijenata, otpušteno ih je 15, a tri su na invazivnoj respiraciji.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 87.247 uzoraka. Sutra će masovno cijepljenje biti održano u u Čakovcu, u trijaži Županijske bolnice Čakovec i u Zavodu za Javno zdravstvo Međimurske županije, od 9 do 13:30 sati.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 267 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 610 osoba. Preminulo je sedam osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 219 osoba, od kojih je 19 na respiratoru. Oporavilo se 237 osoba i sada su 1733 oboljele.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.