Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VIDEO: Brazil i Belgija treći četvrtfinalni par

Nogometaši Brazila i Belgije treći su četvrtfinalni par Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Nogometni klasik između Brazila i Meksika protekao je bez nezivjesnosti. Poveli su Brazilci preko Neymara u 51 minuti, a onda je konačan rezutlat u 88 minuti, samo nekiliko nakon ulaska u igru, postavio Robert Firmina. Bioe je to peti susret Brazila i Meksika na svjetskim prvesntvima i četvrta pobjeda Brzazila uz ukupno gol-razliku 13:0.

{video, 19370, centar}

Puno više neizvjesnoti i uzbuđenja donio je susret Belgije i Japana u kojem je konačan četvrtfinalnist po pobjede doša preokretom. U razmaku od pet minuta nadoknadili su Belgijanci dva gola zaostataka, a onda su u 84 psotigli i treći pogodak Nacera Chadlija za konačan preokret i plasman među osam najbojih momčadi svijeta.

{video, 19368, centar}

Belgija i Brazil četvrtfinale će igrati 6. srpnja u Kazanju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.