Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Čakovčanka Nikolina Babić izabrana na čelo Hrvatskog teniskog saveza

Nikolina Babić iz Čakovca jednoglasno je izabrana za predsjednicu Hrvatskog teniskog saveza za predstojeće dvije godine, dnosno do isteka mandata prethodnog predsjednika Franje Lukovića. Skupštini u Zagrebu od 41 člana bila su naočna 33.
 
  • Morat ćemo puno raditi. Inzistirat ću na sustavu, timskom radu i odgovornosti. Struka će nam biti u prvom planu. Prioritetni cilj nam je vratiti djecu na teniske terene, omasoviti turnire, jer danas imamo poluprazne ždrijebove od 12 do 18 godina. Gotovo da nemamo zastupnike na juniorskim Grand Slam turnirima i to govori o nesustavnom radu posljednjih nekoliko godina. Struka i djeca su nam broj jedan i glavna poruka će biti vratiti tenis u Hrvatski teniski savez gdje su svi dobrodošli. Otvoreni smo za pozitivnu kritiku, da svatko da svoj doprinos. HTS je toliko jak koliko su jake regije. Također, moramo se odmah posvetiti organizaciji predstojećeg polufinalnog susreta Davis Cupa protiv SAD-a, rekla je nova čelnica nacionalnog Saveza.
 
Na Skupštini je razriješen dosadašnji Upravni odbor te izabrano devet od ukupno 15 članova novog, a među njima je i Bojan Ružić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Čakovca, te Franc Regina, Ivan Cerović, Krešimir Bubalo, Mario Pavić, Petar Mirić, Davorin Prpić, Neven Nakić i Mihovil Švigir. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.