Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO Leo objavio novi singl – Gdje su stali vlakovi

Foto: screenshot | Amar Kazić Leo, glazbenik koji je tiho i nenametljivo desetljećima prisutan u radijskom eteru, ovih dana je pripremio dvostruko iznenađenje! Predstavio je novu pjesmu „Gdje su stali vlakovi“ za koju je snimljen i spot, a ujedno najavljuje i sedmi po redu studijski album naslvoa „U dobrim rukama“.
 
Nakon godina autorskih singlova, Leo se odlučio na suradnju pa je tako tekst za novu pjesmu napisala Slavica Lončarić, uglazbio je Emir Kulenović, a autor aranžmana je Aleksandar Valenčić.
 
  • Obzirom da već dugi niz godina pišem i skladam, sam za sebe, ovo je jedan mali izlet sa nekim drugim autorom. Na kraju je ispala odlična kombinacija i jako sam zadovoljan kako to zvuči, kaže Leo.
 
Pjesmu prati video spot, sniman na napušten djelu pruge između Lupoglava i Labina.
 
  • U konačnici sam sretan, i vjerujem da će se pjesma svidjeti publici, obzirom je malo drugačija od mog uobičajenog rada, tako da jedva čekam prve reakcije i nadam da će biti dobre, rekao je.
Leov novi singl od danas čuti možete i u eteru vašeg radija, a spot pogledajte u linku:
{video, 19110, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.