Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Ludbreški hrvači na dva međunarodna turnira uzeli četiri medalje

Četiri člana HK Ludbreg u subotu su nastupila na prvom međunarodnom turniru Arena Open u Puli u organizaciji HK Istarski Borac. U dvorani Doma sportova Mate Parlov okupilo se oko 120 hrvačica i hrvača iz pet zemalja.

U kategoriji kadetkinja do 65 kg zlato je očekivano uzela Ludbrežanka Iva Gerić, dok je srebro u kategoriji kadetkinja do 57 kg osvojila Sandra Besek. U kokurenciji mlađih dječaka do 75 kg Patrik Balija osvojio je broncu, dok je kod kadeta, u jednoj od najjačjih  i najmasovnijih kategorija do 65 kg, Leo Petrić s jednom pobjedom i dva poraza osvojio 5. mjesto. (vidi: foto)

Bačani brončani na međunarondom turniru u Rumunjskoj

Član HK Ludbreg Ivan Bačani osvojio je brončanu medalju na međunarodnom turniru u Rumunjskoj. Ludbrežanin je na putu do postolja imao pet protivnika i četiri borbe. Selekcija hrvača iz Varaždinske županije nastupila je uz hrvačke velesile poput Grzije, Ukrajine i Moldavije.

Članove HK Ludbreg oog vikenda čeka nastup na međunarodnom turniru u Zagrebu, dok se Marta Besek priprema za Europsko prvenstvo U-15 u Gospiću, a Iva Gerić za Svjetsko kadetsko prvenstvo u Zagrebu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.