Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VIDEO Kaj pak mi moreju – najslušanija pjesma sa 15. festivala Kre Mure i Drove

Tradicionalni festival Kre Mure i Drove, petnaesti po redu održan je u petak u sportskoj dvorani OŠ Prelog u organizaciji Studija M i uz podršku brojnih sponzora!

Jubilarni festival bila je večer sjećanja na godine iza nas. Odslušali smo 16 odabranih pjesama s dosadašnjih festivala, a na trenutke s pozornice, ali i one iza kulisa, podsjećale su brojne fotografije koje su se izmjenjivale na velikom platnu postavljenom uz pozornicu. Uz  nekoliko tradicinalnih međimurske izvedbi prisjetili smo se i naše najveće čuvarice međimurske popevke, ElizabeteToplek – Tete Lize.

Najslušanije #KMD17

Na samom kraju dodijelili smo i nagradu za najslušaniju pjesmu – Kaj pak mi moreju, a Josipu Sanjkoviću-Mitrici uručili su je zamjenik gradonačelnika Preloga Zdravko Kvakan, u ime Grada kao generalnog pokrovitelja, i g. Andrija Tomašek, direktor tvrtke Kabel-Mont Domašinec, kao generalni sponzora Festivala.

VIŠE NA >> VIDEO: KMD18 Josip Sanjković-Mitrica – Kaj pak mi moreju

Najslušanije pjesme s festivala Kre Mure i Drove 2017.:
1. Kaj pak mi moreju – Josip Sanjković-Mitrica
2. Tebi Drova bom povedal – Saša Štefić-Sale
3. Ne morem ja bez tebe – Rajko Suhodolčan i klapa Bistrica

Zajedničkim snagama sa sponzorima i ove smo godine brojnim posjetiteljima omogućili besplatan ulaz, a Festival je dolaskom podržao i predsjednik Programskog vijeća HRT-a dr.sc. Zdravko Kedžo.

Generalni pokrovitelj: Grad Prelog
Generalni sponzor: Kabel-Mont Domašinec

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.