Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Potpisani ugovori: Iz Proračuna 200 tisuća kuna za projekte udruga

radio@studiom.hr | U proračunu Međimurske županije ove godine osigurano je 200 tisuća kuna za programe i projekte poljoprivrednih udruga. S predstavnicima udruga u ponedjeljak su potpisani ugovori za dodjelu sredstava, a prema natječaju maksimalni iznos stvarnih i prihvatljivih troškova bio je 20 tisuća kuna uz uvjet da su neposredno povezani uz provedbu pojedinih aktivnosti iz apliciranog projekta.
 
Ugovore su potpisali predsjednik Udruge pčelara Međimurske županije Agacija Željko Trupković, predsjednik Udruge pčelara Nektar Ivica Balent, predsjednik Udruge Međimurski konj Dalibor Tklačec, predsjednik Udruge za organizaciju natjecanja orača Međimurske županije Stjepan Pokrivač, predsjednik Udruge za ekološku i biodinamičku proizvodnju te očuvanje tradicije Bio-Etno Dean Hunjadi, predstavnik Društva vinogradara i vinara Hortus Croatiae Bojan Štampar i predsjednica Udruge uzgajivača svinja Međimurje Sonja Fažon.
 
U proračunu Županije osigurano je 810 tisuća kuna za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi u 2018., a poziv je otvoren do utroška sredstva, odnosno najkasnije do 30. studenog.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.