Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Hrvatska se u Švedskoj revanširala europskim viceprvacima

Foto: Željka Švenda |  Hrvatska muška seniorska reprezentacija zaključila je reprezentativni tjedan pobjedom nad reprezentacijom Švedske. U drugoj prijateljskoj utakmici u Norrköpingu hrvatski su rukometaši pokazali puno bolju igru nego u prvom susretu i stigli do pobjede 29:28 (16:17) nad europskim doprvacima.
Červarove izabranike predvodili su Manuel Štrlek sa sedam pogodaka, a po četiri su dodali Zlatko Horvat, Luka Cindrić i Jakov Vranković. Mate Šunjić skupio je osam obrana. Najbolji kod Šveđana bio je Mattias Zachrisson sa sedam pogodaka.

U odnosu na prethodnu utakmicu hrvatski strateg ovog je puta imao riječi pohvale za svoju pomlađenu vrstu.

 

  • Moram pohvaliti igrače, mislim da je to danas bila druga priča. Mislim da smo igrali kvalitetno i borbeno. Mogu samo pohvaliti mlade igrači koji su osporavani, a pokazali su da itekako mogu. To je poruka da treba vjerovati u sebe. Ne smiju se predati, moraju se dokazati. Moramo imati više povjerenja u mlađe. Sve igramo na sigurnu kartu. Koliko god sam jako zadovoljan mislim da ne trebamo sada misliti da smo previše dobri. Ovo je jedan bljesak koji treba ponavljati., rekao je Červar nakon utakmice.
Reprezentacija se već stura vraća u Zagreb.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.