Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U slijetanju vozilom s ceste srušili mjerač brzine: pijani suvozač povukao ručnu kočnicu

Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodilo se 10 prometnih nesreća. Teško je ozlijeđen 56-godišnji vozač s područja općine Pribislavec, a tri su osobe lakše ozlijeđene. 

Kod pet sudionika nesreća utvrđena je prisutnost alkohola u krvi. Najveću koncentraciju imala je 20-godišnja vozačica iz općine Belica od 1,85 promila.
 
Prometna nesreća u kojoj je vozač teško ozlijeđen dogodila se u subotu oko 19:55 u Čakovcu na raskrižju ulica Ulice Elizabete i Geze Legensteina, Zagrebačke ulice i Ulice Elemera Vajde. Ulaskom u raskrižje vozač je oduzeo prednost drugom vozilu iz kojeg je lakše ozlijeđena 30-godišnjakinja.
 
U subotu oko 20:30 sati u Kotoribi u Ulici kralja Tomislava u slijetanju vozila u metalni stup mjerača brzine ozlijeđena su dva muškarca iz Donje Dubrave. Naime, 61-godišnji suvozač, kojem je utvrđeno 1,29 promila alkohola u krvi, za vrijeme vožnje povukao je ručnu kočnicu zbog čega je 50-godišnjak koji je upravljao s 0,98 promila alkohola u krvi izgubio nadzor nad vozilom. Vozilom hitne pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.