Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kup međimurske pastrve i kros utrke ove subote kod Svete Marije

radio@studiom.hr Foto: Ilustracija | SRK Klen Sveta Marija ove subote organizira sportsko, eno-gastronomsku manifestaciju Međimurske pastrve. U sklopu nje bit će održan 13. Kup međimurske pastrve Aple-Adria te 1. Sveta Marija kros i 7. kolo lige Tri mosta.
 
Tradicionani Kup, natjecanje u disciplini Lov predatora (pastrva) s obale umjetnim mamcima, bit će održan na vodi drenažni jarak u Svetoj Mariji (potkova). Prijave ekipa na dan natjecanja bit će do 8 sati, od 8:45 uslijedit će svečano otvorenje natjecanja kod Ribičkog doma. Proglašenje rezultata i podjela nagrada predviđeno je za 16 sati. Za tri najbolje ekipe osigurani su pehari i medalje, kao i medalje za pojedinačne plasmane.
 
Trkačke utke odvijat će se na stazama uz odvodni kanal HE Dubrava. Klen i trkački klub Kotoripski begači oragniziraju 1. utrku Svete Marije kros na 4,4 i 7,4 km i u tri konkurencije (juniori/seniori/veterani). Startnina je besplatna, a prijave će se primati od 12 do 13 sati, za kada je predviđen i start utrke. Uz to, trčat će se i 7. kolo lige Tri mosta, a za sve dosadašnje sudionike lige nije potrebna posebna prijava.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.