Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Karatisti Mihovila osvojili tri medalje na međunarodnom turniru u Nedelišću

radio@studiom.hr | David Bermanec, Ivan Berljak i Domagoj Turk članovi karate kluba Mihovil iz Preloga okitili su se medaljama na 13. međunarodnom karate turniru CRO CUP održanom u  subotu u Atonu u Nedelišću.
 
Bermanec, u kategoriji mlađih učenika do 26 kg, i Berljak, u kategoriji učenika do 42 kg, osvojili su brončane medalje. Turk je u konkurenciji kadeta do 70 kg osvojio srebro. Dobar nastup imale su i mlade nade kluba, Lovro Bukal i Lana Pianec. Na natjecanju su ih pratili treneri Miljenko Krušelj i Luka Marđetko, a podrška su bili i brojni roditelji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.