Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Policija kroz vikend privela četiri pijana vozača i jednog biciklista

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prekšajima u prometu proteklog vikenda na svom području. Kod petorice vozača, odnosno jednog biciklista utvrđena je količina alkohola iznad 1,5 promila. Četvroica su privedena u policijske postaje do otriježnjenja, dok je jednom određeo zadržavanje. 

Jučer u 1.05 sati na cesti Donjeg Vratna i Petrijanca, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.58 promila upravljao 55-godišnjak. Obzirom da je isti višestruki počinitelj istovrsnih prekršaja doveden je na Prekršajni sud u Varaždinu, gdje mu je nakon saslušanja od strane dežurne sutkinje određeno zadržavanje najdulje do 15 dana.
 
Jučer, u 2.45 sati u Hrastovljanu, službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.76 promila upravljao 29-godišnjak. Doveden je u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.
 
Jučer, u 4.30 sati u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.69 promila upravljao 23-godišnjak. Doveden je u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.
 
Jučer, u 18.40 sati u Ludbregu, na Trgu Svetog Trojstva policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su 21-godišnjaka na biciklu, utvrđeno mu je 2.15 promila alkhola u krvi. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.
 
Jučer, 18. ožujka u 18.45 sati u Vuglovcu, službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.86 promila upravljao 34-godišnjak. doveden u Policijsku postaju Ivanec te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.