Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Skrivio nesreću s 2,08 promila alkohola u krvi, među ozlijeđenima i dijete

radio@studiom.hr | Proteklog vikenda na međimurskim prometnicima dogodilo se šest prometnih nesreća, a tri su osobe ozlijeđene.

Kod sudionika nesreća najveća koncentracija alkohola u krvi od 2.83 promila zabilježena je kod 26-godišnjaka koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u Čakovcu u petak u večernjim satima.

Među ozlijeđenima i jedno dijete 

Prometna nesreća s ozlijeđenima dogodila se u subotu 16,50 sati u Selnici u Čakovečkoj ulici. U frontalnom sudaru ozlijeđni su 28-godišnji vozač, dijete i 28-godišnjaa putnica.

Nesreću je skrivo 28-godišnjak s područja grada Mursko Središće koji je s 2,08 promila upravljao vozilom te u zavoju prešo na trku za promet iz suprotnog smjera te se sudario s vozilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak.  Vozilo 28-godišnjaka odbačeno je van kolnika gdje je udarilo u betonsku ogradu dvorišta kuće. Vozilom hitne pomoći u Bolnicu su prevezeni 28-godišnjak,  i putnici iz drugog vozila, dijete i 28-godišnjakinja s područja općine Podturen.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.