Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

147 tisuća eura za 47 sportskih projekata: Prvi put odobreni i puni iznosi

Za prijavljenih 47 projekata ukupno 29 sportskih udruga s područja Grada Preloga odobrena su sredstva na temelju prijave na javni natječaj za sufinanciranje javnih potreba u sportu na području grada u ovoj godini.

Zajednica sportskih udruga Grada Preloga na raspolaganju je imala 150 tisuća eura, a u četiri prioritetna područja dodijelila je 147,5 tisuća eura.

Ugovore je ovog poslijepodneva u gradskoj vijećnici s predstavnicima udruga potpisao predsjednik Dejan Naranđa, a o prijavljenim projektima rekao:

Najviše je dodijeljeno u prvom prioritetnom području, za redovnu sportsku djelatnost, 127.5 tisuća eura. U drugom području, jednodnevnim i dvodnevnim manifestacijama, prihvaćeno je 10 projekata, a po četiri udruge dobile su sredstva za prijevoz na natjecanja i najam dvorana.

U odnosu na prošlu godinu sportska zajednica u Prelogu dobila je 20 posto više novaca.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.