Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO Pravila igre objavili novi singl i posvetili ga ženama

radio@studiom.hr Foto: Promo | Kako nam stvari stoje novi je singl grupe Pravila igre, a u kojem su jasno definirane i izgovorene emocije te će se u njemu svatko prepoznati, kažu dečki iz benda.
 
Tekst pjesme napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme. Kako je snimljen i spot u kojem su sve uloge dodijeljene ženama, pjesma je ujedno i poklon pripadnicama nježnijeg spola povodom Dana žena, poručili su dečki iz benda.

Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot., kaže Goran Belošević bubnjar benda.

Kako nam stvari stoje ujedno i pjesma kojom najavljuju svoj drugi album, ali i druga po redu koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem. Od danas je možete čuti i na frekvenciji Studija M (98.8 MHz), a ako izgleda spot provjerite u linku:

{video, 17634, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.