Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kako objediniti turističke potencijale donjeg dijela Međimurja?

Osnivanje Turističke zajednice područja moglo bi biti rješenje za jedinstvenu ponudu koja bi objednila turističke potencijale donjeg Međimurja. Zaključak je to koji je donesen na sastanku načelnika općina donjeg Međimurja i predstavnika Turističke zajednice Međimurske županije održanog u Donjoj Dubravi u domaćinstvu načelnika Marijana Varge.
 
Predstavnici općina predstavili su turističke potencijale svojih sredina, a što se Donje Dubrave tiče načelnik Varga tu je istaknuo projekt uređenja turističke zone Rijeka Drava-Donja Dubrava. Svaka sredina ima svoje specifičnosti, no one se međusobno nadopunjavaju te zajedno mogu ponuditi jedinstvenu priču. Sve to moglo bi biti dio zajedničke Turističke zajednice područja, rekao je  Rudi Grula, direktor TZ Međimurja, a podršku porjketu obećala je i Sandra Herman, zamjenica župana.
 
Zaključak sa sastanka je da se svima dostave informacije o načinu formiranja TZ područja donjeg Međimurja sa obvezama, načinom rada i financijskom konstrukcijom iste, rekao je za Studio M načelnik Općine Donja Dubrava Marijan Varga. Sljedeći sastanak bit će održan na GP Goričan, a u međuvremenu će svima biti dostavljene informacije o načinu fomrranja nove Zajednice s obvezama, načinom rada i financijskom konstrukcijom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.