Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Červar ostaje izbornik: Spreman sam nastaviti započeti rad

Lino Červar ostaje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, odlučeno je na 14. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza (HRS).

Strateg nacionalne vrste na sjednici je obrazložio izvješće o nastupu na nedavnom Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, a nakon toga dobio mogućnost nastavka suradnje do opoziva iste, unatoč isteku ugovora s 31. ožujkom, s obzirom na nadolazeće akcije koje su pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom.

Hrvatska će u travnju igrati dvije prijateljske utakmice protiv Švedske, u lipnju protiv Crne Gore igra kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga slijede Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni.

– Nakon podnesenog izvješća pred članovima Upravnog odbora, spreman sam kao izbornik voditi hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju u sljedećim akcijama i nastaviti započeti rad’’, rekao je izbornik Červar nakon sjednice Upravnog odbora dok je čelnik HRS-a Tomislav Grahovac dodao kako se suradnja nastavlja zbog kratkog roka do prih reprezentativnih okupljanja. (Foto: Željka Švenda)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.