Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dom zdravlja u Ludbregu ponovno ima pitku vodu

U Domu zdravlja u Ludbregu rekonstruirana je vodovodna mreža čime je riješen problem pitke vode u toj ustanovi.
 
Problematika je to koja je postojala od 2016. godina, a pitanje je na aktualnom satu Županijske skupštine u rujnu prošle godine aktualizirao vijećnik Krešimir Horvat. Nakon toga pristupilo se sanaciji, a po završetku radova u utorak su ih obišli v.d. ravnatelja Doma zdravlja Varaždinske županije Dražen Jagić, vijećnik Horvat i zamjenik varaždinskog župana Robert Vugrin. Tom prilikom najavljena je postavljanje podizne platforme kojom će se riješiti problem nepristupačnosti laboratorija radiologije i ginekološke ambulante koje se nalaze na prvom katu za osobe s invaliditetom ili otežanim kretanjem.
 
Vugrin je najavio i da će u dvije ambulante opće medicine u županiji biti nabavljeni uređaji u vrijednosti od 220 tisuća kuna, a među ostalima, uređaj za kontinuirano mjerenje arterijskog tlaka, dopler i EKG. U Varaždinskoj županiji će u sljedeće dvije godine biti investirano preko 4,2 milijuna kuna u infrastrukturne zahvate i preko 8,2 milijuna kuna u opremu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.