Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Gradsko priopćenje: Na terenu je sva raspoloživa mehanizacija

radio@studiom.hr | Snijeg je noćas aktivirao zimske službe na području Međimurja. Iz Grada Čakovca poručili su da je na terenu sva raspoloživa mehanizacija, a cijelo priopćenje pristiglo u 9:42 sata pročitajte u nastavku:
 
„S obzirom na snijeg koji je počeo padati u noći s utorka na srijedu, sve raspoložive ekipe koncesionara Zimske službe na području Grada Čakovca su na terenu te čiste snijeg. Na terenu su od 4:30 ujutro, a osim čišćenja, prometnice se i sole. Do 7 sati ujutro utrošeno je 11 tona soli, a posebna je pozornost dana je opasnim i najfrekventnijim mjestima, poput nadvožnjaka, podvožnjaka i raskršća te najprometnijih ulica u Čakovcu.
 
Koncesionare je rano ujutro obišao i predsjednik Stožera Zimske službe Grada Čakovca i zamjenik gradonačelnika Mario Medved. „Tegra“ d.d. Čakovec na terenu je sa 4 ralice, jednom grejderom te 5 kombinirki, „Patafta i sinovi“ d.o.o. sa tri traktora ralica, a GKP „Čakom“ s multicarom-posipačem, kojim čisti pješačku zonu i pješačke staze u širem središtu grada.
           
Soli za posipavanje nogostupa i kolnika ima dovoljno. Mole se građani da počiste pješačke staze ispred ulaza u svoje kuće i dvorišta, te upozoravaju da su to temeljem propisa obvezni učiniti. Prema prognozi padaline bi trebale prestati popodne, no već navečer moguća je kiša koja se ledi na tlu. Stoga se mole građani da u vožnji vode računa o zimskim uvjetima u prometu., stoji u službenom priopćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.