Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Osmogodišnji dječak smrtno stradao u naletu vlaka kretao se puteljkom uz prugu

U naletu vlaka jutros oko 8:34 sata kod Mađareva smrtno je strado osmogodišnji dječak, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

Očevidom je utvrđeno da se dječak kretao puteljkom uz prugu, i to neposredno kod mjesta koje mještani koriste za prijelaz preko željezničke pruge, kada je na njega naletio vlak koji prometuje na relaciji Varaždin-Zagreb oko 7:40 sati.
 
Zbog zadobivenih ozljeda, nesretni je dječak preminuo na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, a obdukcija će biti obavljena na odjelu patologije varaždinske bolnice.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.