Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Policija traži pomoć građana: U Čakovcu s leđa napao žensku osobu

U petak oko 18 sati u Čakovcu, na parkiralištu u Ulici Matice hrvatske, nepoznati počinitelj prišao je s leđa i gurnuo žensku osobu te joj iz ruke istrgnuo torbicu. U torbici su se nalazili novčanik s novcem i dokumentima te te kozmetika i naočale. Ženska osoba prilikom pada je lakše ozlijeđena, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
 
Policija intenzivno traga za počiniteljm te moli građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu medjimurska@policija.hr, putem mobilne aplikacije policije ili u najbližu policijsku postaju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.