Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VIDEO Top 5: Fantastičan poen i break Shapovalova protiv Galovića

Foto: HTS/Igor Rajković | Vikend je Davis Cupa, a Hrvatska prolaz u drugo kolo traži protiv Kanade u osječkoj dvorani Gradski vrt. Prvi je dan završio izjednačenjem, 1.1. Hrvatska je povela preko Borne Ćorića pobjedom nad Vasekom Pospisilom, a izjednačenje Kanađanima donio je Shapovalov nadigravši Viktora Galovića.

Upravo je poen i break Shapovalova za 3:2 u posljednjem, trećem setu setu protiv Galovića uvršten u dnevni Top 5  Davis Cupa. Naš tenisač imao je poen u rukama, ali ne nije najbolje snašao:

{video, 17336, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.