Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

DAVIS CUP Krajan: Rezultat je realan, no Hrvatska je favorit

Foto HTS/Mario Ćužić | Hrvatska i Kanada prvi dan natjecanja 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa završile su izjednačene, 1:1. Rezutlat je očekivan, no Hrvatska je u nastavku veći favorit, smatra izbornik naših tenisača Željko Krajan.
 
– Rezultat je realan, 1:1. Naravno, priželjkivali jesmo da možemo povesti 2.0, ja osobito kao izbornik ne mogu to ne priželjkivati, ali rezultat je realan. Favoriti su uvjerljivo dobili svoje mečeve, ni Viktor nije imao šanse protiv protivnika, kao što ni oni nisu imali protiv Borne. Tako da idemo dalje i, po meni, sada smo još veći favoriti. Svi smo vidjeli, Marin je bio na klupi, ali s njim na terenu iz igrače koje imamo, još veći smo favoriti nego smo bili do sad., prokomentirao je strateg nacionalne vrste.
 
Marinov povratak na teren moguć je već u sutrašnjem meču parova za koji su s hrvatske strane pri prijavljeni Dodig/Škugor, no o promjeni će tek donijeti odluku.
 
Imaju igrače, Nestora i Pospišila, koji su osvajali Grand Slamove i koji su stvarno vrlo dobri u parovim i treba vidjeti koja kombinacija njima manje odgovara. Je li to Franko koji je više klasični igrač parova, ili Marin koji više uspije s osnovne linije, jednostavno moramo vidjeti koja kombinacija protiv njih nam najviše leži., zaključio je hrvatski izbornik Željko Krajan.
 
Meč parova u subotu u osječkom Gradskom vrtu počinje u 14 sati, a izbornici zamjene mogu prijaviti do sat vremena prije meča.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.