Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

DAVIS CUP Otvaraju Čorić i Polansky, Čilić ostaje u rezervi

Foto: HTS/Mario Ćužić Piše: Željka Švenda | Borna Ćorić i Peter Polansky otvorit će susret 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa u Osijeku između Hrvatske i Kanade, odlučio je tako ždrijeb.
 
Izbornik hrvatske reprezentacije Željko Krajan nije u postavu uvrstio našeg najboljeg tenisača Marina Čilića jer nije sto posto spreman, no Kajan, kao i kanadskiizbornik Frank Dančević, ima pravo na izmjene. Ćorić (47. na ATP ljestvici) tako pruzima mjesto prvog reketa reprezentacije, a za prve bodove igrat će protiv 141. tenisača svijeta. Bit će im to prvi međusobni ogled.
 
U drugom meču dana igrat će naš tenisač Viktor Galović (181. na ATP) i prvi kanadski reket Denis Šapovalov (38. na ljestvici). I njima će ovo biti prvi međusobni ogled.
 
Susreti 1. kola nastavit će se sutra mečom parova u kojem će Ivan Dodig (8. na ATP ljestvici parova) i Franko Škugor (38. na ATP ljestvici parova) igrati protiv kanadske kombinacije Daniel Nestor (60. na ATP ljestvici) i Vasek Pospišil (266. na ljestvici).
 
Raspored mečeva 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa Hrvatska – Kanada: 
Borna Ćorić (47.) – Peter Polansky (141.) – petak, 14 sati
Viktor Galović (181.) – Denis Šapovalov (48.) – petak
Ivan Dodig/Franko Škugor – Daniel Nestor/Peter Polansky – subota, 14 sati
Borna Ćorić (47.) – Denis Šapovalov (48.) – nedjelja, 14 sati
Viktor Galović (181.) – Peter Polansky (141.) – nedjelja

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.