Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VIDEO: KAKAV TRIJUMF Pavić osvojio Australian Open i u mješovitim parovima

Hrvatski tenisač Mate Pavić u jednom je danu osvojio i drugi Grand Slam naslov! Nakon pobjede u konkurenciji muških parova s Austrijancem Oliverom Marachom, Splićanin je trijumfirao i konkurenciji mješovitih parova.

S Kanađankom Gabrielom Dabrowski u finalu je nadigrao mađarsko-indijsku kombinaciju Timea Baboš/Rohan Bopana sa 2:6, 6:4, 11:9. Našem tenisaču ovo je treći Grand Slam turnir, a prošle je godine u 'miksu' osvojio US Open s Nijemicom Laurom Siegmund.

{video, 17266, centar}

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.