Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U šumi kod Podbresta ukrao nekoliko desetaka stabala drva

Policijska uprava međimurska u četvrtak je evidentiala dvije krađe počinjene u Murskom Središću i u šumi kod Podbresta.

U Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao aparat za varenje, motornu pilu i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Druga je krađa počinjena u razdoblju od 12. do 15. siječnja u šumskom predjelu Bajkovec kod Podbresta gdje je nepoznati počinitelj porušio i ukrao nekoliko desetaka stabala drva u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Apeliramo na sve vlasnike šuma da češće obilaze svoje parcele, kako bi i na takav način spriječili šumske krađe., priopćili su iz policije.           

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.