Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Financiranje projektnih prijedloga poduzetnicima: 125 tisuća kuna za 29 potpora

Foto: Ilustracija Pixaby

Foto: Ilustracija Pixaby

Iz proračuna Međimurske županije ponovno će biti sufinancirani troškovi prijava projektnih prijedloga poduzetnicima koji ulažu u napređenje poslovanja.

Bespovratne potpre dodjeljuju se subjektima malog i srednjeg gospodarstva, a kao nadopuna privatnom financiranju. Prihvatljivi su troškovi izrade prijavne dokumentacije kao što je izrada prijavnih obrazaca, poslovnih planova, investicijskih studija, marketinških strategija i sličnih troškova. Ovisno o veličini poduzetnika, mikro, makro ili srednji, i iznosu traženih sredstava potpore definirani su različiti intenziteti potpore. Najviši mogući iznos koji po projektu može biti dodijeljen je 15 tisuća kuna.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava po Programu potpora male vrijednosti poduzetnicima za troškove prijave projektnih prijadloga otvoren je do utroška sredstava, a najkasnije od kraja 2019. godine.

Prilikom prvog ovakvog javnog poziva za 29 potpora izdvojeno ukupno 125.225,00 kuna.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.