Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO: VELIKA TURNEJA ZA 40 GODINA KARIJERE Bebek novim duetom kreće u osvajanje etera

"Gospodari noći" novi je singl i spot Željka Bebeka napravljen u suradnji s tamburaškim sastavom Gospodari noći s kojim Bebek ponovno kreće u osvajanje domaćeg etera.
 
Nakon što je njegov duet s Oliverom "Ako voliš ovu ženu" poharao top liste radijskih postaja te se i dalje nalazi među prvih pet najemitiranijih domaćih singlova, Bebek je odlučio predstaviti još jednu emotivnu pjesmu autorskog dream teama Nenada Ninčevića (tekst) i Branimira Mihaljevića (glazba i aranžman).
 
>> STUDIO M: HIT GODINE 2017: Željko Bebek – Ono nešto naše

Pjesmu u kojoj je ponovo došao do izražaja Bebekov legendarni glas i emocija kojom će taknuti u dušu sve slušatelje, prati i atraktivan spot:

{video, 17097, centar}
 

VELIKA KONCERTA TURNEJA ZA 40 GODINA KARIJERE

I dok je prošla godina protekla u regionalnom predstavljanju albuma "Ono nešto naše" ova godina proći će u njegovoj koncertnoj promociji. Bebek će turneju, nazvanu po aktualnom albumu, započeti u Zagrebu na Dan žena. Potom slijede koncerti u Osijeku, Splitu, Beogradu. Godina je to u kojoj će sa svojom publikom podijeliti sve hitove koji su obilježili njegovu preko 40 godina dugu glazbenu karijeru. Na repertoaru će se naći pjesme grupe Bijelo Dugme s kojim je Bebek snimio osam albuma, hitovi iz solo karijere te najnoviji s najboljeg albuma zabavne glazbe u 2017. godini "Ono nešto naše". 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.