Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U naletu vozila smrtno stradao 67-godišnjak s područja općine Legrad

radio@studiom.hr | Na cesti između Donje Dubrave i Ðelekovca u naletu teretnog vozila smrtno je stradao 67-godišnjak s područja općine Legrad.
 
Nesreća se dogodila u trenutku kada je vozač teretnog vozila zbog prevelike brzine u izlasku iz zavoja na ravnom dijelu prometnice udario u bicikl kojim je upravljao unesrećeni muškarac. Uslijed udara vozač bicikla odbačen je izvan kolnika, a uslijed zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.
 
Zbog obavljanja očevida prometnica između dva naselja bila je zatvorena od 17:55 do 22:05 sati, javila je u utorak Policijska uprava međimurska.
 
Pješaci i biciklisti, oprezno u prometu!
 
Vozač bicikla za vrijeme vožnje na cesti nije bio označen reflektirajućim prslukom ili nekom drugom reflektirajućom materijom. Policija apelira na najranjivije skupine sudionika u prometu, pješake i bicikliste, da noću ili danju za vrijeme smanjene vidljivosti svakako budu označeni reflektirajućom materijom kako bi bili što uočljiviji u prometu. Zbog vlastite sigurnost potrebno je pridržavati se svih odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a na iste se skreće pozornost i vozačima motornih vozila.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.