Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Javio se Duvnjak: Teško mi pada što ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak javio se nakon vijesti da zbog ozljede lista neće neće nastupiti u predstojećim susretima prvog kola Europskog prvenstva.
 
„Moram priznati da mi je teško pala činjenica da ne mogu pomoći u ovim važnim utakmicama, ali se neću predati. Prije svega zbog ove ekipe, mojih najvećih prijatelja, ali i cijele javnosti, svih koji ovih dana žive rukomet. Operirao sam koljeno samo da bih stigao igrati Europsko prvenstvo doma, ali, ponavljam, ne gubim nadu i najveći sam navijač uz TV. Vjerujem u njih i znam da će se i bez mene složno i sigurno polako penjati prema cilju'', poručio je Duvnjak očekujući nove preglede i uvid u stanje s listom desne noge nakon nekoliko dana odrađenih terapija.
 
Ozljeda lista desne noge zahtjeva strogo mirovanje i svakodnevnu terapiju najsuvremenijim metodama koje bi ga mogle vratiti u momčad.
 

__________________________________________________________________________
Sve o EHF Euru u Hrvatskoj slušajte svakog dana u dnevnoj dozi ZONE SPORTA!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.