Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Pretragom kuće u okolici Nedelišća pronađeno oružje i streljivo

Pretragom obiteljske kuće u okolici Nedelišća službenici PP Čakovec, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, pronašli su oduzeli automatsku pušku s pripadajućim spremnikom, spremnik za pištolj te više stotina komada raznog streljiva. (Fotografija u prilogu)
 
Za posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičen je 57-godišnjak protiv kojeg slijedi kaznena prijava. Policija je oduzeto oružje i streljivo do uništenja pohranila u Policijskoj upravi međimurskoj, stoji u priopćenju.
 
Predaj oružje – bez sankcija!
 
I dalje traje nacionalna preventivna kampanja Manje oružja, manje tragedija u sklopu koje je moguća dragovoljna predaja svih vrsta oružja, kao i onog A kategorije, tzv. nedozvoljeno oružje. Protiv građana koji dragovoljno prijave i predaju ožuje ne pokreće se nikakav prekršajni niti kazneni postupak.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.