Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

4,6 milijuna za uređenje zone Brezje u Mihovljanu sa 107 novih gradilišta

U uređenje zone Brezje u Mihovljanu bit će uloženo 4.612.500,00 kuna. Radi se o sredstvima koja je Gradu Čakovcu odobrila Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju temeljem prijave na natječaj u okviru mjere čija su sredstva namijenjena poticanju ruralnog razvoja u seoskim sredinama.
 
Dodijeljena sredstva u potpunosti pokrivaju investiciju uređenja komunalne infrastrukture u tom dijelu. Bit će uređene prometnice, izvedena oborinska odvodnja, a dodijeljena sredstva bit će utrošena i za nadzor izvođenja radova.
 
Na tom će području biti otvoreno 107 novih gradilišta, komunalno opremljenih. Osim stambenih, bit će moguća i gradnja stambeno-poslovnih objekata u svrhu zadržavanja i privaćenja stanovništva. Građevinska dozvola za ovu investiciju izdana je prije dvije i pol godine, a radovi će započeti po završetku javne nabave, odnosno već ove građevinske sezone.
 
Krajem mjeseca bit će održan sastanak s komunalnim tvrtkama, kako bi se tijekom gradnje uredila i ostala komunalna infrastruktura, poput električne i plinske mreže. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.