Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO/VIDEO Polarna kros liga otvorena rekordima: Trkači spremni na sve zimske uvjete

U subotu je na dravskom nasipu istrčano 2. kolo Polarne kros lige Prelog koju sedmu godinu uzastopce organizira BK Prelog. Nakon što je prošle godine uz dionice za trkače od 10 i 32, km uvedena i dionica za hodače od 3,2 km, liga u je u potpunosti postala otvorena za baš svakog tko je subotom poslijepodne spreman za malo rekreacije.

Nova sezona počela je rekordno. Čak 59 trkača istrčalo je prvo kolo, a onda je novi rekord postavljen ove subote, a brojka je sad veća od 60.

>> VIDEO: Pristizanje na cilj prvih trakača u drugom kolu Polarne kros lige Prelog

 – Iz kola u kolo raste broj natjecatelja i s time smo jako zadovoljni.  I uvjeti su dosta dobri liga pa liga opravadava svoj naziv. Trčalo se i po velikim minusima, a čeka nas još osam kola pa možemo očekivati još svašta, – rekao nam je predsjednik kluba Robert Mikec.

Trkači su spremni na sve zimske uvjete, potvrdio nam je to i Silvano Šupljika iz Donjeg Kraljevca, koji se Polarcima priključio ove sezone i istrčao prva dva kola, a planira odraditi i preostalih osam.

>> Ako vam se ne trči, hodajte: Polarna kros liga Prelog prilagođena svima

– Prvo kolo istrčao sam na dužoj dionici i zadovoljan sam s vremenom, postavio sam osobni rekord. Drugo kolo sam istrčao na 3,2 km, stigao sam šesti na cilj i zadovoljan sam, ali uvijek može brže i bolje, kaže Silvano.
 
Sve rezultate drugog kola pogledajte u linku, a treće kolo na rasporedu je u subotu s početkom u 15 sati.

Dodajmo tome da je BK Prelog u subotu održao i redovnu godišnju Skupštinu, koja je ujedno bila i izborna. Novi mandat potvrđen je dosadašnjem predsjedniku, a jedna od točaka bilo je glasovanje o spajanju BK Prelog i udruge Laganini. Uskoro više…

ZONA SPORTA ponedjeljkom i petkom, uz rezultate i najave, donosimo i zanimljive intervjue s predstavnicima klubova, sportašima, navijačima, … Želite li predstaviti klub, ekipu, pohvaliti se postignutim rezultatima ili najaviti sportsko događanje, javite nam se:radio@studiom.hrzeljka@studiom.hr ili Facebook Radio Studio M.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.