Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HNS nije potvrdio Ladića i Srnu, obustavljena gradnja kampa na Sveticama

 

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na današnjoj sjednici potvordio je da obustavlja sve aktivnosti vezane uz izgradnju izgradnju nogometnog centra na Sveticama. Odluka je donesena je zbog otvorenih pitanja u suradnji s Gradom Zagrebom.

Također, Odbor je potvrdio Ivicu Olića za člana stožera izbornika Zlatka Dalića. Iako je izborni avo poželio u svom stožeru i bivše reprezentativce Darija Srnu i Dražena Ladića, IO nije ih potvrdio. Dražen Ladić nije bio ni tema jer nije bio predložen.

Na Sjednici je donesena i odluka kako će infrastrukturni prioritet HNS-a u narednom razdoblju biti projekt obnove nogometnih igrališta kako bi se klubovima i nogometašima omogućili kvalitetniji uvjeti za svakodnevni rad.

Najviše izvršno tijelo Saveza potvrdilo je dogovor s Grčkim nogometnim savezom da zbog sigurnosnih razloga na utakmicama dodatnih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. između Hrvatske i Grčke neće biti organizirane tribine za gostujuće navijače.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.