Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Povodom Dana Varaždinske županije odana počast preminulom županu Mlinariću

Blagdan je Male Gospe i Dan Varaždinske županije. Tim povodom izaslanstvo Županije predvođeno županom Radimirom Čačićem, i zamjenicima Tomislavom Poljakom i Robertom Vugrinom položilo je vijenac i zapalilo svijeće na gradskom groblju u Varaždinu kod središnjeg križa te minutom šutnje odalo počast preminulim građanima Varaždinske županije.

Županijsko izaslanstvo položilo je vijenac i zapalilo svijeću i na grobu pokojnog župana dr. Marijana Mlinarića.

Danas se prisjećamo svih preminulih građana naše Županije, ali i svih onih koji su dali svoje živote u obrani naše Domovine. Također odali smo poštovanje i počast preminulome županu Marijanu Mlinariću kojega pamtimo po njegovome radu, svestranosti, aktivnostima u sportu, vatrogastvu, ali prije svega kao humanista i uglednog varaždinskog liječnika“ – rekao je župan Radimir Čačić.

Središnji događaj obilježavanja Dana, a koje traje do nedjelje, bit će svečana sjednica županijske Skupštine u 18 sati u HNK u Varaždinu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.