Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO U Čakovcu počeo vikend alternativnih festvala

U ambijentu Staroga grada u Čakovcu počeo je vikend posvećen alternativnim festivalima.
 
Zrinski Art Festival i 3FF Festival alternative do nedjelje nude različite instalacije od multimedije, slikarstva, koncertne umjetnosti, performansa sa zvučnim instalacijama, svjetlosnim instalacijama, skulptura, suvremenog plesa i svega ostaloga što umjetnost podrazumijeva.
 
Festival su inicirale neprofitne udruge umjetnika Međimurske županije sa željom pružanja alternativnog umjetničkog sadržaja. Cilj je poticanje na razmišljanje i kreativnost putem radionica, performansa i glazbe te pružanje većeg prostora i mogućnosti umjetnicima.
 
2. Zrinski Art Festival okupio je više posjetitelja i sudionia i to iz 4 zemlje, to su Slovenija, Velika Britanija, Srbija i Amerika. Svi prostori Starog grada koji su prilagodljivi za bilo kakvu instalaciju, iskorišteni su svaki u svoju namjenu.“ – rekao je umjetnički direktor Zrinski Art Festivala Damir Klaić. 
 
Na svečanosti otvaranja bili su i zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač, predstavnici 3FF festivala Ivan Latin i Neven Levačić. 
 
Umjetnički te glazbeni festivali održavaju se pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Grada Čakovca, a a u suradnji s Centrom za mlade „CeZam“, udrugom 3FF i međimurskim umjetnicima.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.