Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Ukradenim vozilom maloljetnik sletio u plinsku redukciju stanicu

Proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je jedanaest krađa i šest teških krađa, a policija izdvaja krađe automobila.

U subotu u Svetom Martinu na Muri, na parkiralištu kod nogometnog igrališta nepoznati počinitelj ukrao je VW Golf, a spomoću orginalnih ključeva koje je pronašao u otključanom vozilu.  Po dojavi građana, vozilo je jučer pronađeno u Čakovcu, izgoreno, a materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Za krađu policija sumnjići 23-godišnjaka s područja grada Čakovca.

Istog dana u Čakovcu je iz ograđenog i zaključanog dvorišta privatnog poduzeća u Trnavskoj ulici, nepoznati počinitelj ukrao je osobni automobil Ford Escort. Razbivši staklo na vratima automobila, ušao je u vozilo, koje je potom stavio u pogon spajanjem žica kontakt brave.

Kako bi izašao iz ograđenog dvorišta srušio je ukradenim automobilom metalnu ogradu, a nedugo zatim u Belici, Ulici kralja Tomislava zbog prevelike brzine sletio je van kolnika gdje je udario u plinsku redukcijsku stanicu te se udaljio s mjesta događaja. Za krađu policija sumnjići maloljetnika s područja Međimurske županije prema kojem slijedi kaznena prijava.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.