Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

[FOTO] MEÐIMUREC 2017 Srebrić: Izuzetno značajan turnir za razvoj hrvatskog nogometa

Piše: zsvenda | Međimurec 2017. u Dunjkovcu/Pretetincu drugog dana turnira svečano su otvorili član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Stjepan Merkaš i viši savjetnik predsjednika Saveza Zorislav Srebrić.

Devetnaesto je to izdanje međunarodnog turnira u organizaciji NK Međimurec, a Srebrić je još jednom naglasio da je ovaj turnir izuzetno, koji se odžava po najvišim UEFA-inim standardima, od iznimnog značaja za razvoj hrvatskog nogometa. Podsjetio je i da je na njemu svojevremeno nastupalo čak 14 reprezentativaca Hrvatske, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Prije nego li je otvorio turnir, Merkaš je dodao kako krvoni nacionalni savez podržava razvoj nogometa u svakom dijelu zemlje te je potvrdio i daljnju podršku Međimurcu. 

Malim nogometašima sreću u borbi za titulu poželjeli su i osobni izaslanik japanskog veleposlanika u RH i kulturni ataše Veleposlansva Republike Japan Ryohei Nakajima (Roha Nakađima), predsjednik Organizacijskog odbora turnira Ivan Ganzer, i zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec. Svečanom otvorenju, među ostalima, nazočili su član Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza Mio Horvat, instruktor MNS-a za mlađe kategorije Dragutin Naranđa te hrvatska nogometna legenda Dragutin Vabec.
 
Ceremoniju su uveličale mažoretkinje općine Nedelišće, a sama svečanost proglašenja otvorena je himnom RH u izvedbi općinskog puhačkog orkestra.

Više o svemu poslušajte i informativnom programu Studija M.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.