Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Šesti rafting donjodubravskih branitelja Domovinskog rata

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Donja Dubrava jutros je održan šesti spust starim tokom rijeke Drave, a povodom 26. obljetnice pogibije prvog branitelja iz Međimurja Predraga Jurčeca, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
 
Oko sedamdesetak članova Udruge s obiteljima, predstavnika donjodubravskih udruga, kao i predstavnici vlasti, po već visoko užarenom suncu, no propisno opremljeni, čamcima su krenuli s uređenog kupališta kod Svete Marije. U mirnoj plovidbi, uz poštivanje ponekih starih tradicija (klikni za VIDEO), iza 15 sati stigli su na cilja kod kod sportskog parka Pozoj gdje se nastavlja druženje u poslijepodnevnim satima uz razne sportske igre.

Fotografije sa spusta pogledajte u galeriji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.