Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U subotu tradicionalni susret vatrogasaca Vularija 2017.

DVD Vularija u subotu, 5. kolovoza organizira 16. susret vatrogasaca Vularija 2017. na vatrogasnom poligonu u Vulariji.
 
Natjecanje će biti održano u dva zasebna dijela. Seniori će se natjecati po pravilniku Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ) za tu kategoriju natjecanja u muškoj i ženskoj konkurenciji te natjecanje u raznim igrama spretnosti također u muškoj i ženskoj kokurenciji. Prijem natjecatelja je od 13 sati do kada su moguće i prijave ekipa, dok će proglašenje rezulitat biti oko 20 sati. Prijelazni pehar preuzet će ekipa koja najbolje izvedde vježbu po pravilniku HVS-A, dok su pehari osigurani i za najbolje plasirane ekipe. Ekipe se mogu prijaviti i putem emaila dvd.vularija@gmail.com.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.