Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Stotinjak osnovnoškolaca na teniskom kampu u Čakovcu

Teniskim kampom na terenima TK Franjo Punčec u Čakovcu je nastavljen serijal ljetnih sportskih kampova za osnovnoškolce pod nazivom Svaki tjedan sport jedan.
 
Zbog visokih temperatura i vrućina stotinjak djece na teniskim je terenima u ranim prijepodnevnim satima, a o bijelom sportu uče pod vodstvom osmorice trenera. Prema riječima direktora kluba i voditelja kampa Bojana Ružića, tjedan dana djeci će biti dovoljno da nauče pravila kao i osnovne udarce u tenisu: forhand, backhand i volej. Kako bi se djeci dodatno približio ovaj sport provode se i različite igre, a kamp je uz povećani interes rezultirao i porast članova kluba. „Riječ je o sportu koji ima dugu tradiciju u Čakovcu, naš klub je jedan od najbolje organiziranih u zemlji, a zbog novih članova ne treba sumnjati u budućnost.“, rekao je direktor čakovečkog kluba.
 
Organizatori ljetnih sportski kampova su Grad Čakovec i Zajednica sportskih udruga Čakovca.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.