Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mario Paveli nakon osvajanja trećeg mjesta: Želimo do finala, nećemo odustati

Autor: Željka Švenda | Malonogometaši MNK Klub 75 iz Kotoribe na 37. Skokovom memorijalu potvrdili su prošlogodišnje 3. mjesto pobjedivši u toj borbi MNK Belicu rezultatom 3:1 (2:0). 
 
„Čestitam mojoj ekipi na trećem mjestu, na cijelom nastupu na turniru, borili smo se kak' je išlo. U polufinalu nismo uspjeli zaustaviti Mip Weyland, koji nas već tri godine zaustavlja u završnici. U borbi za treće mjesto ponovno smo se sreli s MNK Belica koju smo pobijedili u skupini, no ovo je bila drugačija utakmica. Dobro smo se branili, čekali šanse, iste smo iskoristili, poveli i dalje utakmicu rutinski priveli kraju. Čestitam i ekipi Belice, kao i pobjedniku turnira Mip Weylandu. Pohvalio bih i organizaciju samog turnira kao i sve ostale ekipe koje su bile jako korektne. Želim zahvaliti i svim našim vjernim navijačima koji su nas podržavali kroz cijeli turnir, ali isto tako su uz nas i cijelu godinu.“ – rekao je Mario Paveli, igrač i predsjednik kotoripskog kluba.  

Najbolji plasman na Skokovom memorijalu Klubu 75 je je treće mjesto koje su tako ove godine osvojili po drugi puta uzastopce, a Mip Weyland još ih je jednom zaustavio na putu do samog finala.  Sljedeće godine tako će se i oni vratiti po viši plasman. „Zapravo, jasno da smo i ove godine to željeli, ali nismo imali sreće. Naravno, nećemo odustati. Nadam se da ćemo sljedeće barem do drugog mjesta ili čak prvo. “ – najavio je Paveli.

>> 37. Skokov memorijal: Luka Fodor i Samir Krasniqi o raspletu u skupini i mogućem ponovnom srazu

MNK Klub 80 broji oko članova, a rekreativno postojio od 1975 godine
 
Hakleri su prvi krenuli 1975. godine rekreativno tako je i klub dobio ime, a onda je oko 2000. godine sve to postalo nešto ozbiljnije. Posljednjim smo godina Klub digli na jednu višu razinu i mogu reći da uspješno nastupamo na jakim turnirima, tako smo recimo na Ljetnoj ligi u Koprivnici osvojili  dobro treće mjesto. Klub se ranije natjecao u međimurskoj ligi, no kako je ona u međuvremenu ukinuta, dalje nastojimo što više nastupati po zimskim i ljetnim ligama i turnirima, zaključio je Mario Paveli.

>> Leonardo Novak nakon Skokova memorijala: Zadovoljni smo, ali vratit ćemo se po bolji plasman
 
Za MNK Klub 75 su igrali: Borko Beliga, Dominik Draguljić, Jurica Poldrugač, Nikola Golenja, Luka Fodor, Mario Paveli, Boris Čižmešija, Marko Ujlaki, Nikola Krušelj

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.