Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

13/2024: ODABERI HIT TJEDNA

ilustracija_radio

Prvi travanjski vikend je pred vratima, a ususret njemu kompletirali smo konkurenciji za izbor 13. hit tjedna u ovoj godini. Iako smo za jedan prijedlog kraći, zbog preskočenog odabira na Uskrsni ponedjeljak, ova konkurencija od četiri pjesme neće biti lagan odabir…

Podsjetimo da su aktualni hit tjedna Jelena Rozga – Od čega sam ja, a tu će titulu sutra nekome predati. Kome? Na vama je da odlučite vašim glasovima između sljedećih pjesama:

1. Zakon ljubavi – Leteći Odred

2. Tebi sve dugujem – Tony Cetinski

3. Legendary – Bon Jovi

4. Uzalud ti sve – Mia Dimšić & Moris Kosović

Više o samim pjesama doznajte u rubrici Glazbene novosti, a za svog favorita glasajte već sad na našem Facebook profilu:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.