Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

MLADOST KOMET HUMANITARNO Dobitni brojevi tombole

U organizaciji NK Mladost Komet u proteklih 10 dana održan je 37. memorijal ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći grada Preloga, a koji je i ove godine imao humanitarni karakter. 
 
Naime, tombola koju su pripremili organizator i sponzori, odnosno dio skupljenog prihoda preloški klub ove godine namijenio je mladom nogometašu Dariju Balentu iz Oporovca, teško ozlijeđenom u prometnoj nesreći koja se prije nešto više od mjesec dana dogodila kod Otoka.

>> FOTO Neno Belan & Fiumens zaključili ljetne noći u Parku mladosti 

Dobitni brojevi tombole su:
H059321
H073025
H041448
H041438
H073040
 
Imate li dobitni broj, javite se na broj: 098/461-014.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.