Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO Hrđe u finalu ponovno bolje od Tronoge stonoge, Beciklini treći

Ekipa HRÐE pobjedom u finalu nad TRONOGOM STONOGOM 2:0 potvrdila je naslov pobjednika amaterskog turnira u odbojci na pijesku na 37. memorijalu ing. Vladimira Skoka u Prelogu.

Bila je to repriza prošlogodišnjeg finala u kojem su Hrđe ponovno slavile bez izgubljenog seta. Treće mjesto, kao i prošle godine, osvojila je ekipa Beciklini, a u toj je borbi s 2:0 bila bolja od Tri i pol muškarca.
 
Završnicu turnira odbojke na pijesku otvorili su četvrtfinalni susreti. Beciklini su do polufinala stigli nadigravši Planet majmuna, dok su Hrđe svladale Asi. Tronoge stonoge bile su bolje od Ete gete behe, dok su Tri i pol muškarca u četvrtfinalu zaustavili Božo pub. Zanimljivo je da su sve utakmice četvrtfinala i polufinala završile rezultatom 2:0. 

>> 37. Skokov memorijal: Rezultati utakmica odbojke na pijesku

Do borbe za medalju Hrđe su stigle nadigravši u polufinalu Becikline, a na putu do novog pehara izgubili su samo jedan set. Tronoge stonoge svladale su u polufinalu Tri i pol muškarca. Pehare i nagrade pobjednicima je dodijelio predsjednik NK Mladost Komet Prelog Željko Sokač.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.