Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: MED VULICAMA Jug pobjednik mini turnira, Solare druga

U Parku mladosti u skopu 37. malonogometnog memorijala ing. Vladimira Skoka i Ljetnih noći grada Preloga u četvrtak i petak održan je mini turnir Med vulicama.
 
Šest ekipa iz preloških ulica snage su prvo odmjerile po skupinama, a potom su najbolje izborile završnicu. U finalnoj borbi našle si su se Jug i Solare, a Jugaši su bili sigurni s 3:1. Neizvjesnija je bila borba za treće mjesto u kojoj je Stjepana Radića nakon raspucavanja s 4-3 svladala Kakinju.
 
U vikendu pred nama slijedi završnica Skokova memorijala, večeras su na rasporedu polufinala malonogometnog turnira u kategorijama starijih pionira i seniora, a u odbojci na pjesku večeras će biti odigrani četvrtfinalni, polufinalni i finalni susreti. Veliko finale u svim kategorijama igra se sutra, a na glazbenoj pozornici veliku završnicu ispratit će koncert Nene Belana i Fiumensa.
 
Ulaz u Park mladosti je slobodan!

Organizator turnira i ljetnih noći je NK Mladost Komet iz Preloga.
 
>> 37. Skokov memorijal: Raspored i rezultati završnice

Mini turnir MED VULICAMA:
Finale: JUG – SOLARE 3-1
3. mjesto: KAKINJA – STJEPANA RADIĆA 3-3 (3-4)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.